Колега,има ли развитие по проблема,че и аз го имам същият проблем.Аз чистих турбината,ама без резултат.Ако си решил проблема,моля те пиши как.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за 166 2.4 JTD 136
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщениеКолега,има ли развитие по проблема,че и аз го имам същият проблем.Аз чистих турбината,ама без резултат.Ако си решил проблема,моля те пиши как.
Comment
-
Първоначално публикувано от valio69 Покажи съобщениеОще не съм го решил проблема,но като има някакво развитие ще споделя.Пробвах на 2-ра и 3-та минах 3000-3500 оборота колата си върви нормално.Смятам тази събота да изляза на магистралата и да я изпробвам по сериозно.След това ще пиша какво е станало....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Колега,а светва ли дюзата на таблото като спре да ускорява?При мен като светне дюзата на около 3000 оборота и превключа бързо примерно от 3 на 4 предавка колата не ускорява и трябва да върна газта и пак да дам газ и тогава ускорява.
Comment
-
Първоначално публикувано от valio69 Покажи съобщениеТази събота пробвах колата,но този път тя работеше перфектно.Сега остана да я тествам с лаптоп.Казаха ми че има вероятност турбото нещо да е задържало.Алфа 166 2.4 JTD
Comment
Comment