Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за 166 2.4 JTD 136

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега,има ли развитие по проблема,че и аз го имам същият проблем.Аз чистих турбината,ама без резултат.Ако си решил проблема,моля те пиши как.

Comment

Отиди да ти замерят дебитомера дали подава коректно въздух и виж дали не смуче въздух от някъде след дебитомера.
      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщение
        Колега,има ли развитие по проблема,че и аз го имам същият проблем.Аз чистих турбината,ама без резултат.Ако си решил проблема,моля те пиши как.
        Още не съм го решил проблема,но като има някакво развитие ще споделя.Пробвах на 2-ра и 3-та минах 3000-3500 оборота колата си върви нормално.Смятам тази събота да изляза на магистралата и да я изпробвам по сериозно.След това ще пиша какво е станало.

Comment

Първоначално публикувано от valio69 Покажи съобщение
          Още не съм го решил проблема,но като има някакво развитие ще споделя.Пробвах на 2-ра и 3-та минах 3000-3500 оборота колата си върви нормално.Смятам тази събота да изляза на магистралата и да я изпробвам по сериозно.След това ще пиша какво е станало.
          Пробвай, ама с лаптоп до тебе. Иначе направо нищо не правиш.
          ...
          155 1,6 TS 16V `96
          166 2,4 JTD `99
          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Колега,а светва ли дюзата на таблото като спре да ускорява?При мен като светне дюзата на около 3000 оборота и превключа бързо примерно от 3 на 4 предавка колата не ускорява и трябва да върна газта и пак да дам газ и тогава ускорява.

Comment

При мен нищо не светва.

Comment

Колега,някакво развитие?

Comment

За сега няма развитие.Показва ми някаква грешка на турбото.Тези дни пак ще правя проби и ще пиша.

Comment

Ок успех

Comment

Тази събота пробвах колата,но този път тя работеше перфектно.Сега остана да я тествам с лаптоп.Казаха ми че има вероятност турбото нещо да е задържало.

Comment

Първоначално публикувано от valio69 Покажи съобщение
                        Тази събота пробвах колата,но този път тя работеше перфектно.Сега остана да я тествам с лаптоп.Казаха ми че има вероятност турбото нещо да е задържало.
                        Не ходи повече при този дето ти го е казал.
                        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Колега,открихте ли проблема?

Comment

Все още не съм го открил.daniseat при теб има ли нещо?

Comment

И при мен нищо,нямам време за Алфонсо.

Comment

Working...
                              X